Shoppen

Fou de foot: hotspot op de Huizerweg

Wat doe je als je favoriete schoenenwinkel sluit? Dan raak je in paniek, of je neemt de zaak gewoon over. Dat laatste deed Monique Wolters, al was dat niet zo heel ‘gewoon’ voor de van oorsprong registercontroller. Maar deze stoere carrièreswitch bevalt uitstekend en is haar op het lijf geschreven.

Bovendien is ze een snelle leerling en haar voorgangster Francis heeft, met veel enthousiasme, niet alleen de winkel maar ook haar kennis en netwerk overgedragen. Zelfs de medewerksters Marieke, Pam en Sandra zijn gebleven, tot plezier van Monique.

Fou de Foot staat al jaren bekend om de originele en exclusieve collectie. Waarbij ‘exclusief’ niet per se ‘duur’ betekent, maar wel zonder uitzondering van uitstekende kwaliteit. Daarbij heeft service altijd voorop gestaan bij Fou de Foot en ook dat is nu niet anders. Het concept staat dus als een huis, daar wil Monique niet veel aan veranderen. Met nieuwe merken als Pollini en mooie tassen en shawls die bij de collectie passen, begint ze steeds meer haar eigen signatuur af te geven aan de winkel.

De nieuwe wintercollectie is heel goed ontvangen door vaste én nieuwe klanten, dus ze zit duidelijk op het juiste pad. Haar focus ligt nu op 2018, waarbij ze telkens zoekt naar bijzondere merken en modellen, die nét even anders en verrassend zijn. Ze vindt het leuker en leuker worden, dus we hoeven voorlopig niet te panikeren.

Fou de Foot, Huizerweg 50, Bussum. Telefoon: 035-6921926.
www.foudefoot.nl

 

19 februari 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.