Agenda, Nieuws, Shoppen

Esprit opent nieuwe winkel in Hilvertshof

Esprit Hilvertshof Maan

Esprit opent vandaag, 28 september 2017, een nieuwe mode winkel in Winkelcentrum Hilvertshof. Met haar 340 vierkante meter zal deze winkel de eerste nieuwe retail-winkel van Esprit in Nederland zijn sinds 2014. De winkel in Hilversum verkoopt EspritCasual, EspritCollection en EDC voor vrouwen.

Maan en giftcard

De winkel zal feestelijk geopend worden op zaterdag 30 september 2017 om 12:00 uur met een optreden van Maan, de winnares van The Voice of Holland van afgelopen jaar. De eerste 50 klanten zullen een giftcard ter waarde van €50 ontvangen na het optreden. Verse sapjes en snacks worden verzorgd door Feel Good 035.

 

 

Esprit Hilvertshof

Less is more

Het nieuwe concept bestaat uit discrete designelementen die een open en lichte, en daardoor overzichtelijke ruimte creëren. Dit zorgt ervoor dat de producten in het middelpunt van de aandacht staan. De manier waarop de winkel is ontworpen, toont de connectie met de Californische achtergrond van Esprit – De winkel is duidelijk georganiseerd en er is gebruik gemaakt van materialen als licht eikenhout, baksteen, en voornamelijk natuurlijke materialen in de vorm van beton en sisal. Door middel van deze materialen oogt het winkeldesign modern en aantrekkelijk.

 

 

Esprit Hilversum Hilvertshof

Groest 86 – 5

1211 ED, Hilversum

Officiële opening van de winkel:

zaterdag 30 september 2017 – 12:00 uur

 

 

28 september 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.