Nieuws, Ondernemen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Elements Hair Experience: Hotspot Spiegelstraat

In ons allereerste nummer stond de Bussumse Spiegelstraat in onze Hotspots-rubriek en nu weer in ons vijfentwintigste nummer! Samen met de Herenstraat, zijn het nog steeds een van de gezelligste winkelstraten van ’t Gooi. Je kan je hart ophalen bij de hipste kleding boutiques, gezellige cadeauwinkels en advies krijgen bij de verschillende interieurzaken: je vindt het hier allemaal. We namen een kijkje bij Elements Hair Experience.

Elements

 

Elements

Louise. (Foto: Bob Awick)

Rust

Er hangt een serene rust in de zaak van Louise. Je hebt zin om te gaan zitten, wat voor je uit te mijmeren, of juist je levensverhaal te vertellen. Of misschien een beetje te werken zelfs. Het mag allemaal en het leuke is: je knapt er ook nog eens behoorlijk van op. Vooral uiterlijk, en daar komen we natuurlijk voor bij Elements.

Expert

Louise is volledig op de hoogte van de laatste trends en daarbij staat ze in de wijde omtrek bekend als dé expert op het gebied van kleuren, highlights en lowlights. Sommige kleuren zijn enorm complex en zelfs voor Louise een uitdaging, maar het lukt haar uiteindelijk altijd om ieders haar een prachtig natuurlijke kleur en glans te geven. Louise houdt van een healthy lifestyle en draagt dat ook uit in haar salon.

Elements

(Foto: Bob Awick)

Milieubewust

Ze werkt zoveel mogelijk met natuurlijke producten en merken met aandacht voor het milieu. Bovendien past ze de circulaire economie toe bij de afvalverwerking in haar salon; iets wat in haar optiek nog veel te weinig gebeurt in de kappersbranche. Dit kan dankzij de samenwerking met The Green Scissors, een organisatie die al het afval – inclusief het haar – ophaalt en daar weer nieuwe producten van maakt. En zo wordt niet alleen je haar, maar ook de wereld een beetje mooier bij Elements Hair Experience.

 

 

 

Hier vind je meer over Elements Hair Experience:

Spiegelstraat 28, Bussum
Telefoon: 035-6939043
www.elements-hairexperience.nl
@elements_hair_experience

3 februari 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.