Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

Eindeloos Bijzonder: Hotspot Spiegelstraat

In ons allereerste nummer stond de Bussumse Spiegelstraat in onze Hotspots-rubriek en dat vierden we in ons vijfentwintigste nummer! Samen met de Herenstraat: twee van de gezelligste winkelstraten in ’t Gooi. Je kunt er je hart ophalen bij de hipste kledingboetiekjes en  gezellige cadeauwinkels, advies krijgen bij de verschillende interieurzaken en terecht bij leuke horeca: je vindt het hier allemaal. We namen een kijkje bij Eindeloos Bijzonder.

Eindeloos Bijzonder

 

Eindeloos

Nicolette (Foto: Bob Awick)

Charmant zusje

Sinds kort heeft Eindeloos Bloemen uit de Spiegelstraat er aan de overkant een heel charmant zusje bij; Eindeloos Bijzonder. Toen dit schattige pandje vrijkwam, was er eindelijk plek voor het unieke concept dat Nicolette al jaren in haar hoofd had. “Ik was altijd al weg van dit pandje met z’n openslaande deuren. Met hulp van een architect heb ik het tot in de kleinste details opgeknapt met de mooiste materialen om hier een kleurrijk snoepwinkeltje vol heerlijke geuren en cadeaus te creëren.”

Ortigia

In het oog springt vooral de complete collectie van het Siciliaanse merk Ortigia. Geurkaarsen, geurstokjes, zeepjes, handcrème, bad- en doucheproducten; allemaal geparfumeerd met natuurlijke parfums en zó mooi verpakt dat elk item een designersstuk voor het interieur is. “Ik verkocht het merk al in de bloemenwinkel, maar nu kan ik eindelijk de hele lijn presenteren, op een manier zoals ik het voor ogen had.”

Eindeloos

(Foto: Bob Awick)

Eindeloos fijn

Naast Ortigia vind je bij Eindeloos Bijzonder ook het exclusieve, eeuwenoude Franse geurkaarsen merk Cire Trudon, een selectie uit de woonaccessoires van het prachtig ontworpen merk Emma Shipley, bijzondere Coffee table books van Assouline en andere items die de strenge ballotage van Nicolette hebben doorstaan. Ze verzorgt al jaren styling bij klanten thuis en weet precies wat ze mooi vindt en wat wij mooi vinden. Dat vinden we nu bij elkaar in haar eigen kleurrijke geur- en cadeauwinkel, die meteen bij binnenkomst al een eindeloos fijne beleving belooft.

 

 

Hier vind je meer over Eindeloos Bijzonder:

Spiegelstraat 1b, Bussum
Telefoon: 035 303 71 64
Mail: info@eindeloosbijzonder.nl
www.eindeloosbijzonder.nl
@eindeloos_bijzonder

25 februari 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.