Nieuws, Tam Tam

Eerste Batten Rally in Laren

Zaterdag 20 mei 2023 vindt in Laren de eerste editie van de Batten Rally plaats. Aan de rally doet een keur aan auto’s mee, van Mini tot Lamborgini en van VW California tot Ferrari. Dankzij deelname dragen de teams bij aan de financiering van hoopgevend onderzoek om een behandeling te vinden voor de ziekte van Batten – een nu  nog dodelijke vorm van kinderdementie.

 

Erik de Zwart

De Larense Batten Rally wordt georganiseerd door Erik de Zwart, ook uit Laren. Hij is een van de ambassadeurs van de stichting Beat Batten. Hij kreeg in zijn persoonlijke leven te maken met de vreselijke ziekte, toen een zoon van een goede vriend van hem deze diagnose kreeg.

Finish bij de Krachtcentrale

De rally start zaterdag 20 mei 2023 rond 9 uur bij het Brinkhuis in Laren. Aan het eind van de middag, rond 16 uur, zullen de eerste teams binnenkomen bij de finish: de Krachtcentrale in Huizen. Hier krijgen de deelnemers een diner en wordt een grote veiling gehouden. Deelnemen kan nog steeds, er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Natuurlijk kun je ook doneren!

www.beatbatten.nl

 

18 mei 2023

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.