Food & Drinks, Nieuws

Passie: Echte Liefde kaas & delicatessen in Hilversum

Echte liefde, we zijn er dol op bij Gooische TamTam. Als twee High School lovers na een compleet andere carrière hun passie gaan volgen en dat resulteert in een prachtige kaas en lekkers-winkel, zijn wij meteen verkocht. Gaat dat zien! Wilbert, grafisch vormgever, en Miriam, yogadocente, dachten op een goed moment: “De kinderen zijn groot, doen we nog een keer iets anders?”

Monumentaal pand

De foodliefhebbers zaten hierover te mijmeren bij Meddens in Hilversum, toen ze het schitterende, monumentale pandje aan de overkant in het oog kregen. En vooral het bordje ‘Te huur’. Eenmaal binnen wisten ze het zeker: kaas en delicatessen. Die keuze is niet zo heel verwonderlijk, want Wilbert komt uit een kaasfamilie: zijn ouders hadden jarenlang een kaaswinkel in Bussum. En toch: je moet het maar durven.

Producten met een verhaal

Naast kaas vind je bij Echte Liefde chutneys, confituren, mosterd, olijfolie, wijn en speciaalbier. “We krijgen er ongelofelijk veel energie van. Vooral ook van het contact met onze klanten, die vaak blij verrast zijn door het assortiment.” Echte Liefde is voortdurend op zoek naar bijzondere en mooie soorten. Niet alleen de traditionele kazen, maar ook mooie producten met een verhaal, vaak rechtstreeks van de boerderij.

Kaas en liefde

Ze kunnen er bevlogen over vertellen. Hoe ze de beste Blue Stilton ter wereld in hun winkel kregen: “Daar hebben we wel ons best voor moeten doen.” En dat die geweldige camembert toch echt in Nederland is gemaakt. Het gaat hier over kaas en het gaat hier over echte liefde. Wat een smakelijke combinatie.

Echte Liefde kaas & delicatessen, ’s-Gravelandseweg 3, Hilversum. Telefoon: 035-7735399. www.echteliefdekaas.nl

15 februari 2020

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.