Nieuws, Ondernemen, Shoppen

Duetz: Hotspot Gooische Brink

De Gooische Brink is tegenwoordig hip & happening. Dankzij de leuke hotspots die er zitten: van conceptstore tot tweedehands en van een spijkerbroeken-walhalla tot lingerie: je vindt het hier allemaal. Tijd voor TamTam om er eens een kijkje te nemen. We liepen binnen bij Duetz.

 

Liek (Foto: Bob Awick)

Kennersblik

Wie een televisieserie zou willen maken over een exclusieve herenmodezaak, kiest zonder enige twijfel Liek van Duetz uit als rolmodel voor de bedrijfsleider. Het familiebedrijf Duetz bestaat al 160 jaar en kwaliteit, service en aandacht voor de klant staan hier al even lang centraal. Die houding past heel goed bij de onberispelijke Liek. Met zijn kennersblik weet hij in een tel de juiste maat van de klant in te schatten (“voor 99,9 procent zit ik goed”) en vaak ziet hij nog eerder dan de klant wat de beste keuze is.

Gooische Rode Broek

Dankzij z’n jarenlange ervaring en ongelofelijke kennis van zaken is hij als geen ander op de hoogte van wat echt niet kan, wat heus wel mag en wat wellicht beter zou staan. Daar heeft bijvoorbeeld menig bruidegom-to-be vruchten van geplukt door op de grote dag in de juiste kleurstellingen te verschijnen. Een maatpak, een goede polo, een casual jasje-dasje, kwaliteitssokken, een mooie trui of natuurlijk die fijne Gooische rode broek: bij Duetz hebben ze het allemaal.

Duetz Hilversum (Foto: Bob Awick)

Eigen Atelier

En in het eigen professionele atelier kan de kleding desgewenst vermaakt worden. Het is voor Liek en zijn protegés altijd weer een sport om ervoor te zorgen dat mensen tevreden de deur uitlopen en dat anderen later vragen: ‘Goh, wat zie jij er goed uit, waar heb je dat gekocht?’ Bij Duetz in Hilversum natuurlijk!

 

Gooische Brink 63-6/7, Hilversum
Telefoon: 035-6280330
www.duetz.nl

24 november 2021

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.