Dolomiti: Gooische Hotspot in Bussum

Waarom eten we ijs alleen in de zomer? Frank van Dolomiti snapt het niet. IJs kan het hele jaar door! Daarom is zijn ijssalon in Bussum voortaan – op januari na – het hele jaar open. Want ambachtelijk ijs zoals dat van Dolomiti verdient het om altijd van te genieten, zomer én winter.
19 maart 2025 20:39
1 min.
Aangepast 26 september 2025 13:30

Ambacht en creativiteit

IJs maken zit in Franks bloed: zijn opa begon ermee, en hij zelf draait nog altijd alles vers. Nieuwe smaken bedenken is zijn passie. Een dessert of vakantie-inspiratie kan zomaar leiden tot een nieuwe publiekslieveling. Klassiekers als stracciatella en pistache blijven toppers, maar zijn creatie met yoghurt, bitterkoekjes en honing is al legendarisch.

Altijd iets te vieren

Dolomiti is al 75 jaar een begrip in Bussum en omstreken. Frank maakt er graag een feestje van – ook buiten het ijsseizoen. Op Prinsjesdag deelt hij gratis ijs uit aan kinderen en met ludieke acties kun je zelfs een jaar lang ijs of een reis naar Italië winnen. IJs eten was nog nooit zo leuk.

INFO

Meer info

Dolomi
Vlietlaan 6, Bussum
06-15152950
Door: Christian
Eigenaar van de Gooische TamTam