Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

De Oude Tol: Hotspot Naarden-Vesting

Naarden-Vesting is op zichzelf al een buitencategorie hotspot. Binnen de vestingmuren vonden we maar liefst zestien Hotspots waar je u tegen zegt. Wij liepen binnen bij interieurwinkel De Oude Tol!

de oude tol

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

de oude tol

(Foto: Bob Awick)

A touch of luxury

De Oude Tol noem je in één adem met Naarden-Vesting, en andersom. John – geboren en getogen in Naarden-Vesting – begon al in 1996 en is in die 26 jaar slechts een paar grijze haren ouder geworden, maar de winkel is met de tijd mee gegaan. Van teak naar industrieel en eiken, met ‘a touch of luxury’. Dat laatste komt vooral van interieur-koningin Linda, zijn partner, die ook al wat jaren meedraait in deze indrukwekkende interieur- en meubelzaak.

VVV van de Vesting

John en Linda zijn in de loop der jaren zo’n beetje de VVV van de Vesting geworden, want er komen regelmatig mensen even de winkel in met een vraag die niks met de collectie te maken heeft. Om vervolgens verbaasd rond te lopen en te ontdekken hoe ongelofelijk veel ruimte er achter de inmiddels drie puien verborgen gaat. Er is heel veel te zien, betaalbare merken van hoge kwaliteit (denk aan Vermeer Meubelen, Mobitec, Passe Partout, Kartell en Bree’s New World), houten vloeren en raamdecoratie.

de oude tol

(Foto: Bob Awick)

Kennis & ervaring

Bij De Oude Tol vind je altijd net dat ene bankstel waar je de hele meubelboulevard voor hebt afgelopen, of net dat ene stoeltje of die ene kast waar je heel internet voor hebt afgestruind. En bovendien kun je hier alles even uitproberen en krijg je goed advies, want daarmee winnen ze het glorieus van al die internetbedrijven: de kennis, de ervaring en vooral het eerlijke advies en de onnavolgbare service. En, ook niet onbelangrijk: thuisbezorgd in de regio.

 

Hier vind je meer over De Oude Tol:

Cattenhagestraat 45-49, Naarden-Vesting
Telefoon: 035-6940770
www.deoudetol.nl
@deoudetol

9 november 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.