Nieuws, Shoppen

De Huiskamer in Hilversum: interieur hotspot in ‘t Gooi

Wat is het toch altijd fijn dat er mensen zijn die snappen wat je wil. Zélfs als je zelf nog niet zo goed weet wat je wensen zijn. Want laten we eerlijk zijn: het is soms knap lastig om door alle heersende woonstijlen heen je eigen weg te vinden. Gelukkig hebben we Marc en Nancy van De Huiskamer, die feilloos in staat zijn om harmonie in je huis te brengen.

Hulp bij kiezen

De sfeer in De Huiskamer spreekt veel mensen al meteen aan, maar er is veel meer mogelijk. Desgewenst nemen ze je mee naar showrooms van leveranciers. Volop keuze dus, en dat is soms lastig. Wie thuis iets wil veranderen – of dat nu nieuwe gordijnen zijn of een complete metamorfose van je interieur is – zal verzuchten dat ‘ontzorgen’ in die gevallen een toverwoord is. En laat dat nou precies zijn wat Marc en Nancy voor je doen.

Vakkundige partners

Ze kennen de markt als geen ander, volgen de laatste woontrends op de voet, verkopen de prachtigste merken (bijvoorbeeld Keijser & Co, PTMD en de volledige interieurcollectie van Mart Visser), zijn ervaren en uiterst deskundig, maar – en dat is ook zo fijn – ze werken nauw samen met minstens zo vakkundige partners. Uitstekende ambachtslieden die je niets hoeft wijs te maken: stoffeerders, schilders, stukadoors, behangers en ga zo maar door. Want mooi moet natuurlijk ook goed zijn. Dat is ontzorgen op hoog niveau.

Meer info

De Huiskamer, Gijsbrecht van Amstelstraat 172, Hilversum. Telefoon: 035-6223330. www.de-huiskamer.nl

 

8 december 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.