Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

De Huiskamer: Hotspot op de Gijsbrecht in Hilversum

Niet alleen voor de omwonenden, maar voor inwoners van het hele Gooi is ‘de Gijsbrecht’ in Hilversum een heerlijke winkelstraat. Verrassend goed bereikbaar, parkeren voor de deur en bomvol originele (vers)winkels en ondernemers. Wij stapten binnen bij Marc en Nancy van De Huiskamer.

de huiskamer

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

De Huiskamer

(Foto: Bob Awick)

Interieuradvies

Het kan hier zomaar gebeuren dat je binnenkomt voor een kaars en de deur uitloopt met een complete inrichting – inclusief interieuradvies, nieuwe gordijnen en een bankstel. Marc Valkenhoff startte ooit met De Stoffenkamer op de Gijsbrecht en ontdekte al snel dat zijn klanten graag meer interieuradvies van hem wilden krijgen.

Compleet nieuwe inrichting

In De Huiskamer kan dat, want eigenaren Marc en Nancy Pronk richten zich op totaalinrichting, inclusief interieuradvies. Raamdecoratie in alle soorten en maten en bijzondere stoffen, bijvoorbeeld van Kobe en Inside, zijn nog steeds paradepaardjes bij De Huiskamer, maar je kunt hier ook terecht voor beeldschoon (foto)behang, ambachtelijke interieurverf van l’Authentique, meubels van onder meer Cartel Living en Keijser & Co en inspirerende interieuritems van bijvoorbeeld PTMD Collections, sierkussens van Claudi, en, jawel, kaarsen. Misschien wel het allerfijnste is dat Marc en Nancy je desgewenst kunnen helpen om je complete woning (opnieuw) in te richten. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends, verkopen geweldige merken van uitstekende leveranciers én ze werken met vakkundige partners.

De Huiskamer

(Foto: Bob Awick)

Gevoel van thuiskomen

De naam van de winkel is goed gekozen. Zodra je er binnenstapt, voel je je thuis. “Het gaat om de interactie,” weet Marc inmiddels. Nancy knikt: “Als je affiniteit hebt met onze winkel, deze inrichting én met ons, dan komt het altijd goed.” Helemaal als je weet dat er de hele maand oktober 20% korting wordt gegeven op alle gordijnstoffen!

 

 

 

Hier vind je meer over De Huiskamer:

Gijsbrecht van Amstelstraat 172, Hilversum
Telefoon: 035-6223330
www.de-huiskamer.nl
@dehuiskamer

19 november 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.