Shoppen

De Bussumse brillenwinkel

Op de langste winkelstraat van Bussum kun je alles vinden wat je nodig hebt. Sommige winkels zitten er ons hele leven al, andere zijn er dit jaar bijgekomen. Een Hotspot op de Huizerweg is De Bussumse brillenwinkel.

Veel ervaring

Op de redactie noemen we haar stiekem ‘het brillenvrouwtje’. Dat is bedoeld als geuzennaam, want je moet Marian Nagtzaam niet onderschatten als het gaat om brillen en contactlenzen. Ze zit al veertig jaar in het vak en heeft voorheen lesgegeven aan de opleiding voor opticiens en contactlensspecialisten. Marian heeft niet alleen enorm veel ervaring; ze is ook gewoon erg goed in haar vak.

Bovendien heeft ze een geweldige collectie brilmonturen, in verschillende prijsklassen. Waardoor De Bussumse brillenwinkel, die in 2014 verhuisde van de Brinklaan naar de Huizerweg, zich uitstekend staande houdt tussen alle ketens met grote marketingbudgetten. Als het om je ogen gaat, kies je natuurlijk toch voor het beste. Hoewel De Bussumse brillenwinkel over de modernste meetapparatuur beschikt, noemt Marian de techniek toch ‘ondergeschikt’ aan haar vak. “Als je in een lab-opstelling zit, is het toch altijd anders dan in de praktijk.” Zij neemt graag de tijd, want het contact met mensen vindt ze misschien wel het leukste van haar vak.

Marian Nagtzaam (foto: Willemijn van der Eijk)

Ook voor kinderen die een bril ‘moeten’, is De Bussumse brillenzaak het leukste adres. Ze hebben er misschien wel de grootste collectie kinderbrillen van het Gooi, om te beginnen. Maar als de bril eenmaal is gekozen, mag het kind in het Kinderbrillenatelier helpen de bril te maken! Kortom, deze bijzondere winkel is een brillenparadijs voor jong en oud!

De Bussumse brillenwinkel (óók voor contactlenzen), Huizerweg30, Bussum. Telefoon: 035-6917093.
www.bussumsebrillen.nl

8 februari 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.