Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Wonen & Lifestyle

De Bunker: Hotspot Gooische Brink

De Gooische Brink is tegenwoordig hip & happening. Dankzij de leuke winkels die er zitten: van conceptstore tot tweedehands en van een spijkerbroeken-walhalla tot lingerie: je vindt het hier allemaal. TamTam ging poolshoogte nemen en ging op spijkerbroekenjacht bij De Bunker.

 

De Bunker (Foto: Bob Awick)

Jeans, Jeans, Jeans

Wie in het Gooi een jeans zoekt, komt al snel uit bij De Bunker. Al 23 jaar zijn jong en oud hier aan het juiste adres als het gaat om een goede spijkerbroek. En dan heeft ‘goed’ vele betekenissen: goed zittend, goede kwaliteit, maar bijvoorbeeld ook actueel en trendy. Hier vind je vrijwel alle merken die ertoe doen, van G-Star, Diesel, Lois, Denham tot Levi’s, Replay en Nudie Jeans en nog veel meer.  Iedereen die bij De Bunker werkt, is jeans minded, zoals eigenaresse Monique tevreden constateert: “Het hele team is gek op denim.”

Een Droom

Monique droomde ervan, als meisje al: een winkel in Hilversum. Toen ze in die tijd door de Hilversumse winkelstraten liep, wist ze: hier begin ik ooit een jeanswinkel. Jaren later kwam er een pand vrij aan de Gooische Brink en Monique was er als de kippen bij. “Ik weet nog dat het werd gebouwd; mijn toenmalige partner en ik klommen stiekem over het hek om te kijken. ‘Het lijkt wel een bunker,’ zei hij toen over die lege ruimte. Hadden we meteen een goede naam te pakken.”

Monique (Foto: Bob Awick)

Still going strong

De Bunker is dus de allereerste ‘bewoner’ van de Gooische Brink en still going strong. Dankzij het bevlogen team, de enorme keuze aan jeans en de geweldige samenstelling van de overige collectie – van Lacoste tot Colourful Rebel tot Lyle & Scott. Want alles past op een goede jeans.

 

 

 

 

Gooische Brink 63-3/5, Hilversum
Telefoon: 035-6235948
www.debunker.nl

25 november 2021

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.