Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam

De Allermooiste by Do: Hotspot Gijsbrecht

Niet alleen voor de omwonenden, maar voor inwoners van het hele Gooi is ‘de Gijsbrecht’ in Hilversum een heerlijke winkelstraat. Verrassend goed bereikbaar en bomvol originele (vers)winkels en ondernemers. Wij gingen langs bij De Allermooiste by Do.

de allermooiste

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

de allermooiste by do

(Foto: Bob Awick)

Goudeerlijk

Domenik is zo’n type dat meteen je allerbeste vriend is. Dit komt goed uit, want hij beschikt over eigenschappen die je graag aantreft bij je BFF: hij maakt heerlijke koffie, heeft een geweldige smaak en is goudeerlijk. Zo roept hij theatraal “Niet doen! Niet doen!” als je onverhoopt op het punt staat die blouse te kopen waarvan je even meende dat het een goed idee was. En vervolgens trekt hij iets uit het rek dat álles voor je doet.

Legendarische oneliners

Maar je krijgt het alleen mee als hij ‘shimmer and shine’ in je ogen ziet. “Ik heb er niks aan als je het in je kast hangt en vervolgens nooit meer draagt,” zegt hij laconiek. Domenik is van de legendarische oneliners, als: “Toen ik hier kwam, kreeg mode op de Gijsbrecht een andere betekenis” of: “Ik laat dames graag vliegen als zij willen lopen” en het schalkse: “Dootje liegt nooit!”

de allermooiste by do

(Foto: Bob Awick)

Een droom die uitkomt

Een eigen winkel is de verwezenlijking van zijn droom. “Ik heb het nog nooit zó naar m’n zin gehad,” vertelt hij opgewekt. Domenik ontwerpt al 25 jaar sieraden die hij laat maken in Istanbul én handtassen die gemaakt worden in de familiefabriek in Italië, en daar gaat hij gewoon mee door. Zo scoor je hier niet alleen een beste vriend en geweldige kledingstukken, maar ook nog eens een handgemaakt item waarmee je zonder twijfel de show steelt.

 

 

Hier vind je meer over De Allermooiste by Do:

Neuweg 146, Hilversum
Telefoon: 06 53650127
www.deallermooistebydo.nl
@de_allermooiste_by_do

20 november 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.