Food & Drinks, Nieuws, Shoppen, Tam Tam

Champagne-tip: Veuve Doussot Brut Rosé

In ‘t Gooi hebben we graag en gelukkig vaak iets te vieren, en daar hoort – vanzelfsprekend – champagne bij. In de 25e editie van Gooische TamTam kan het natuurlijk niet anders dat we deze heerlijke wijn – wat dat is het! – in het zonnetje hebben gezet. Frank Valkenhoff en Howard Gunther van Bussumsche Wynkoopery kiezen een Champagne Veuve Doussot Brut Rosé.

 

Bussumsche wynkopery

Howard en Frank

The world looks better with pink Champagne!

In deze woelige tijden, met de feestdagen voor de deur, is het misschien beter om alles eens door een rosé bril te bekijken en met een glas rosé champagne in je hand ziet het er nog gezelliger uit! Speciaal voor de feestdagen selecteerde het champagnehuis Veuve Doussot hun rosé champagne.

bussumsche wynkoopery

Champagne Veuve Doussot Brut Rosé
Prijs: € 34,95

Internationale scores

Bij dit familiebedrijf staat Stéphane Joly als derde generatie aan het roer en hij heeft hun champagnes naar een hoger plan getild. Dat zie je ook terug in de internationale scores. Al zo’n tien jaar werken wij nu met dit champagnehuis samen en dat heeft ons een trouwe schare liefhebbers opgeleverd.

Pinot noir

Niet alleen de kwaliteit is uitstekend, maar ook de aantrekkelijke prijs. Dit omdat ze al hun energie in de champagne steken, en niet in exclusieve, geldverslindende marketing. De Veuve Doussot Brut Rosé is gemaakt van 100% pinot noir, met een schitterende, rijke roze kleur, een geur van aardbeien en frambozen, en heeft een zachte afdronk.

 

 

 

 

Bussumsche Wynkoopery Anno 1907
Spiegelstraat 38c – Bussum
Telefoon: 035-6913683
www.bestofwines.nl

28 december 2021

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.