Nieuws, Shoppen

Cadeau Hotspot: Saak kado&interieur

We zijn vrolik sowel bly dat Ilse en Peter na al die jaren weer een Saak – Zuidafrikaans voor winkel – beginnen. Want wat vonden we het erg dat Kado Saak in Naarden er destijds mee stopte.

Toen de Lambertus Hortensiuslaan twee jaar zou worden afgesloten én er kinderen op komst waren bij het sympathieke echtpaar, besloten ze de winkel te sluiten. Tot groot verdriet van alle klanten. Die kunnen nu hun hart ophalen in Laren, waar het stel eind november 2018 hun nieuwe winkel heeft geopend.

In de tussenliggende jaren waren Ilse en Peter actief met Studio Saak in Bussum, en deze meubelmakerij en standbouwer blijft gelukkig ook gewoon bestaan. Maar de heimwee naar een eigen winkel bleef vooral bij Ilse knagen. “Toen ik in dit pand stond en naar buiten keek, werd ik zó gelukkig”, straalt ze. Als we langskomen, stuitert Ilse enthousiast – en nog steeds gelukkig – door de winkel om het assortiment te tonen.

Studio Saak

Ilse en Peter (foto’s: Willemijn van der Eijk)

Met liefde

Geweldig servies, bijzonder speelgoed, toffe meubeltjes, keukenspullen, interieurdecoraties, een gek lampje, originele tassen, sieraden, stevige pannen: er is eigenlijk geen peil te trekken op wat je allemaal in de winkel tegenkomt. “Nu hangen er drie mooie jassen, misschien volgende week niet meer”, lacht Ilse. “De subtekst van onze winkel is ‘met liefde’ en dat is niet zomaar. Peter en ik hebben alles echt met liefde uitgezocht. We verkopen hier uitsluitend wat we zelf leuk en mooi vinden.”

 

Saak kado&interieur, Zevenend 4a, Laren. Telefoon: 035-2091137. www.saak-laren.nl.

18 april 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.