Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Tam Tam

By John: Hotspot Naarden-Vesting

Naarden-Vesting is op zichzelf al een buitencategorie hotspot. Binnen de vestingmuren vonden we maar liefst zestien Hotspots waar je u tegen zegt. Eén daarvan is By John, daar moet je geweest zijn.

by john/studio kleinsman/Sartoria

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

by john

 

by john

(Foto: Bob Awick)

Weekblad Privé

Je moet niet gek staan te kijken als je bij BY JOHN binnenloopt en John Kooijman, naamgever van deze prachtige boutique en salon, je dan even doordringend aankijkt en vervolgens een exclusieve parfum uit de kast haalt die precies de juiste voor jou blijkt. Bij John voelt het meteen heerlijk vertrouwd. We kennen hem natuurlijk al jaren, als beauty expert van Weekblad Privé en bij het televisieprogramma Business Class. Waar hij presentator Harry Mens rustig als proefpersoon laat dienen voor een van de laatste producten.

Echt luisteren

BY JOHN biedt een range aan exclusieve merken waar hij zelf laaiend enthousiast over is: “Ik kan niet iets verkopen als ik het niet goed vind.”  Advies, aandacht en een goede service, en écht naar mensen luisteren: dat is het recept waardoor iedereen hier zo op z’n gemak is. Niet alleen bij John zelf overigens, want zijn medewerkers zijn behept met diezelfde fijne kwaliteiten. Beneden is de boutique en boven kun je terecht in de salon voor gezichtsbehandelingen, huidvernieuwende behandelingen en bijvoorbeeld Indiba behandeling.

by john

(Foto: Bob Awick)

Topmerken

BY JOHN is erkend verkooppunt van exclusieve en mooie merken, zoals ZO Skin Health by Zein Obagi, Natura Bissé, La Prairie en de innovatieve en hoogwaardige huidverzorgingslijn Luce di Sorrento (“dat is echt dé hit van het moment”). Alle topmerken staan te dringen om door hem te worden opgemerkt, want als je wordt opgenomen in het assortiment van BY JOHN, weet je dat het goed is. En wij varen daar wel bij!

 

Hier vind je meer over By John:

Kooltjesbuurt 1, Naarden-Vesting
Telefoon: 035-5247980
www.byjohn.nl
@by.john

7 september 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.