Nieuws, Ondernemen

Brecht Murré Atelier: interieur Hotspot in Laren

Met open blik staat ze in de ruimte. Dan kijkt ze rond, doet een stapje naar rechts, loopt naar links. Hoe valt het licht? Wat zie je buiten? Welke kleuren passen hier goed bij? Ze denkt aan de wensen van haar opdrachtgevers. De favoriete fauteuil waar ze geen afstand van willen doen. Met een nieuwe stof zou deze perfect passen bij de bank die Brecht laatst op een beurs heeft gezien. Gecombineerd met dat prachtige kleed van die jonge ontwerper uit Frankrijk. En als je nou eens dat raam ombouwt tot openslaande deuren, wat een licht zou dat brengen…

Sfeermaker en verbinder

Zo ongeveer zal dat gaan in het hoofd van de originele en creatieve Brecht. Haar interieurs ontstaan vanuit haar gevoel, vertelt ze. “Ik houd er niet van als iets bedacht is. Als je ergens binnenkomt en meteen ziet dat er een stylist of interieurontwerper aan de gang is geweest, dan is het ergens fout gegaan. Fijner is het als je een ruimte betreedt en denkt: ‘Wat wonen zij hier heerlijk en wat past dit huis goed bij ze.’ Dát wil ik graag bereiken. Een sfeermaker wil ik zijn; een verbinder tussen mijn opdrachtgever, de mooie brands waarmee ik werk en de ruimte.”

Eclectisch

Brecht Murré Atelier is niet zomaar een begrip in Laren. Ze houdt erg van eclectisch – van kiezen uit diverse stijlen en periodes. En dan een sfeervolle eenheid creëren die niet bedacht is; dat moet je kunnen. En dat kan Brecht.

Brecht Murré Atelier, Mauvezand 2, Laren. Telefoon: 06-12192013. www.brechtmurreatelier.nl

 

17 december 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.