Food & Drinks, Nieuws

Brasserie Arsenaal in Naarden-Vesting: hotspot

Het Arsenaal in Naarden-Vesting kennen we allemaal wel, en het restaurant van Arsenaal Restaurants weten we ook te vinden. Voorzien, overigens, van een prachtig terras. Maar vraag je je nooit eens af waarom de letter ‘s’  achter Restaurants staat? Is er meer van dit soort heerlijkheid? Jazeker, op nog geen honderd meter afstand vind je Brasserie Arsenaal! En dat is niet bij iedereen bekend, gek genoeg, terwijl de prachtige binnentuin van het Arsenaal al meer dan 25 jaar in deze vorm bestaat.

Uit het zicht

Als onderdeel van Arsenaal Restaurants heeft de Brasserie ín het Arsenaal ons veel te bieden. Om te beginnen zit je er lekker beschut en uit het zicht; je waant je een beetje in Zuid-Frankrijk. Hier kun je dus al heel snel buiten zitten, ook als het elders nog te fris of alweer afgekoeld is. Geen drukte van auto’s, brommers, fietsers of mensen die langslopen, maar uitsluitend het geklater van de ‘tieten-fontein’, zoals het kunstwerk van Aad Veldhoen in de volksmond wordt genoemd.

Feestjes geven

We gaan dus volledig in de ontspanning in Brasserie Arsenaal en willen eigenlijk niet meer weg. Ook al vanwege de prettige kaart, heel up-to-date met bijvoorbeeld eggs benedict, frisse salades, smoothies en glutenvrije gerechten. Uit de keuken van Arsenaal Restaurant, dus uitstekende kwaliteit. Je kunt in de Brasserie  feestjes geven en zelfs trouwen, met de spits van de Grote Kerk op de achtergrond. Een netwerkborrel, een receptie, een presentatie: het kan allemaal. De binnentuin is groot genoeg! Bovendien is er naast de Brasserie ook nog een zaal die verhuurd wordt. Eindeloze mogelijkheden dus.

Arsenaal Restaurants – Brasserie, Kooltjesbuurt 1, Naarden-Vesting. Telefoon: 035-6949148. www.arsenaalrestaurants.nl

28 augustus 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.