Food & Drinks

Bistro La Cave in de Kapelstraat

Bistro La Cave Bistro La Cave‘Bistronomie’. Van Parijs overgewaaid naar de Bussumse Kapelstraat. Wat het inhoudt, is wat we bij La Cave vinden: de authentieke Franse keuken, een no-nonsense bediening en een sfeer die dat je ne sais quoi gezellige heeft. In het woord ‘bistronomie’ zitten termen als bistro, gastronomie en economie opgesloten en dat is precies waar het volgens de eigenaren Robert Zuijderhoudt en Ward Dersjant om gaat. Sterreneten tegen een bistroprijs, roept Robert enthousiast. Hij roept van alles en dat mag als je zo kunt koken als hij.

Bistro La Cave

Foto: Willemijn van der Eijk

Men gaat er voor naar zijn zaak in Laren en men komt er voor naar de Kapelstraat, want vanaf de eerste dag in augustus 2016 weet men La Cave te vinden. Heerlijke gerechten, verse ingrediënten, een prettige sfeer, goede prijzen; het is fijn. Net als de wijn, die je hier krijgt voor de winkelprijs plus 15 euro. Dat is bijzonder, want vaak gaan wijnen een
paar keer over de kop. Robert en Ward vinden het echter heel belangrijk dat het prijsniveau aanvaardbaar blijft en daar worden de klanten natuurlijk ook vrolijk van.

Borrelhappen

La Cave is een opvallend diepe zaak, met achterin zelfs nog een buitenplaatsje en een gezellig terrasje op straat. Er zijn diverse tafeltjes gedekt met linnen en een aantal wat informeler: de keuze is aan de klant. Bij La Cave kun je behalve voor het diner ook terecht voor lunch en een aperitief, want er staan ook goede borrelhappen op de kaart.

 

La Cave,
Kapelstraat 11, Bussum.
Telefoon: 035-5446571. www.bistrolacave.nl

5 september 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.