Food & Drinks, Nieuws

Gooisch lekkers: Belle Folie in Laren

Wat hebben we in het Gooi toch veel fijne speciaalzaken. Lokaal, ambachtelijk, bijzonder en lekker: daar zijn we dol op bij Gooische TamTam. We gaan op bezoek bij Belle Folie in Laren, dat wel een verdwaald Amsterdams eethuisje lijkt. ‘Eetwinkel’, noemt eigenaresse Evelijn het, maar niemand schijnt dat te begrijpen. Echt érg is dat nou ook weer niet, want komen doen we toch wel. Bij Belle Folie haal je namelijk de lekkerste (verse!) gerechten af, of je komt er voor koffie, ontbijt of een lekkere lunch, dat kan natuurlijk ook.

Afhaal

Er staat veel heerlijks op de kaart-to-go, van Thaise rode curry tot rijk gevulde lasagne. En voor de langzaam gegaarde sukade en de huisgemaakte gehaktbal van Evelijn komen mensen uit de hele regio. Gezond, gewoon lekker en soms ouderwets lekker: alle smaken en generaties komen hier aan hun trekken.

Dagelijks zijn er twee wisselende ‘Favourites’, dus je kunt hier zonder probleem zes dagen per week terecht voor telkens een ander gerecht. Je zou niet de eerste zijn. En als je de boel een keer wil ‘resetten’, zoals dat bij Belle Folie genoemd wordt, kun je ook nog eens zes keer per jaar meedoen aan de detoxweek!

Catering van Evelijn

Belle Folie bestaat eigenlijk uit drie zaken in één: je komt er voor koffie en lekkere broodjes, je haalt er gerechten af én je kunt Evelijn inhuren voor catering. Van een champagne-ontbijt in Blaricum tot een grote expo in Amsterdam, en ondertussen staat ze óók nog een privédiner te koken. Toch is er altijd tijd voor een praatje. Hoe doet ze het!

Belle Folie, Torenlaan 8, Laren. Telefoon: 035-7200955. www.bellefolie.nl

11 februari 2020

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.