Nieuws, Ondernemen

Barbara Emmy Interiors in Laren: hotspot in het Gooi

We zijn niet de eersten die het Barbara Emmy vragen: ‘Wat doe je eigenlijk precies?’ Met elkaar filosoferen we over het beste antwoord. Haar kleurrijke winkel zou je evengoed een atelier kunnen noemen. Her en der verspreid liggen stoffen en stalen. Maar ook: kussens, lampenkappen, gordijnen, rollen behang, intrigerende schilderijen, lampen, vazen, spiegels, stoelen, banken en mooie kettingen.

De passie van Barbara

In het atelier, want dat vinden we toch de beste benaming, spreidt Barbara de sfeer tentoon die bij haar past: klassiek bohemian. Ze was aanvankelijk marketeer bij grote bedrijven als Coca-Cola en Campina, maar had ook toen al een voorliefde voor mooie stoffen. In haar vrije tijd was ze continu bezig met inrichting en decoratie. Eerst hielp ze familie en vriendinnen, en zoals dat gaat met goede dingen: news travels fast. Ze gaf haar baan en zekerheid op en koos voor haar passie. Met Barbara Emmy (haar tweede naam) Interiors geeft ze interieur- en kleuradviezen en is ze decorateur, in haar winkel en aan huis.

Het bestaat!

Je vindt bij Barbara Emmy Interiors mooie interieur-items, maar kunt ook voor het (her)bekleden van meubels met een van die prachtige stoffen bij haar terecht. Desgewenst tovert sfeermaker Barbara je huis om tot een paradijsje. Soms met enkel nieuwe gordijnen en wat kussens, dan weer met een complete metamorfose. Stap vooral eens binnen; elk hoekje is benut. “Dat dit nog bestaat!” reageren mensen vaak blij. Het bestaat. In Laren.

Barbara Emmy Interiors, Naarderstraat 27, Laren. Telefoon: 06-44698979. www.barbaraemmy.com.

 

15 december 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.