Nieuws, Ondernemen, Shoppen, Wonen & Lifestyle

Balthazar Kookwinkel: Hotspot Gijsbrecht

Niet alleen voor de omwonenden, maar voor inwoners van het hele Gooi is ‘de Gijsbrecht’ in Hilversum een heerlijke winkelstraat. Verrassend goed bereikbaar en bomvol originele (vers)winkels en ondernemers. Bovendien kunnen we parkeren voor de deur. Wij liepen binnen bij Balthazar Kookwinkel.

balthazar

(Illustratie: Sascha Pijnaker)

 

Balthazar

(Foto: Bob Awick)

Nieuwe locatie

Tien jaar na oprichting heeft Balthazar Kookwinkel na twee verhuizingen eindelijk de ruimte gekregen die het aanbod verdient. Welkom op de Gijsbrecht van Amstelstraat nummer 154, waar we op 230 vierkante meter gelukzalig een keukenpolonaise kunnen lopen.

Keuken- en kookheerlijkheden

Irma, dochter Julia en niet te vergeten het enthousiaste team maken van een bezoek aan Balthazar elke keer een feest. Wat er maar nodig is in de keuken – en eigenlijk ook wat er niet per se nodig is, maar wat je dolgraag zou willen hebben – is te vinden in de heerlijke winkel vol keuken- en kookheerlijkheden. Dankzij de grote ruimte staat er een veel groter assortiment uitgestald dan we gewend waren.

Balthazar

(Foto: Bob Awick)

Warme Balthazar-sfeer

Van pannen tot keukentextiel en vloermatten en van serviezen tot kookboeken en koksmessen, maar ook dat handige borsteltje en specifieke gootsteenzeefje: het is er allemaal te vinden en altijd kwalitatief goed, want daar zitten ze bovenop. Hoe groot de winkel nu ook is, die unieke, warme Balthazar-sfeer is gelukkig gebleven. We hebben de ruimte om rond te struinen, maar kunnen ook aan de grote Franse tafel neerploffen met een kop thee, om alles eens even op ons in te laten werken. Om vervolgens, altijd, met een blij hoofd (en een tas vol) deze winkel te verlaten.

 

Hier vind je meer over Balthazar Kookwinkel:

Gijsbrecht van Amstelstraat 154, Hilversum
Telefoon: 035-3030909
www.balthazarkookwinkel.nl
@balthazarkookwinkel

20 november 2022

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.