Nieuws, Ondernemen, Shoppen

Appel & Ei: Hotspot Gooische Brink

De Gooische Brink is tegenwoordig hip & happening. Dankzij de leuke winkels die er zitten: van concept store tot tweedehands en van een spijkerbroeken-walhalla tot lingerie: je vindt het hier allemaal. Tijd voor TamTam om er eens een kijkje te nemen! We liepen binnen bij Appel & Ei.

 

 

Appel & Ei: een hippe tweedehandswinkel. (Foto: Bob Awick)

Duurzaam & Origineel

De tijd dat tweedehands muf of mottig is, ligt ver achter ons. Vintage is duurzaam en vaak origineel, en dan ben je bij Appel & Ei helemaal aan het juiste adres. Wie in de lichte – en gelukkig niet overvolle! – winkel rondloopt, voelt meteen: hier kon ik wel eens een mooie schat vinden. En dat wordt bijna altijd bewaarheid, want het assortiment, dat voortdurend wisselt, biedt stijlvolle, eigentijdse merken voor goede prijzen.

Goudappeltjes

Kleding, schoenen en accessoires zijn niet meer dan twee seizoenen oud en zien er als nieuw uit. De echte pareltjes worden verkocht onder de naam Goudappeltjes: kleding met de wauw-factor, vaak van high-end modemerken. Appel & Ei is een franchiseorganisatie en in Hilversum opende Nicole de winkel in mei 2020. Het was voor haar een carrière-switch, van kantoorbaan naar tweedehandswinkel. “Het heeft me meer gebracht dan ik durfde te hopen,” zegt ze. “Vooral de klanten zijn geweldig. Mensen komen hier niet alleen met kleding, maar vaak ook met een verhaal.”

Nicole (Foto: Bob Awick)

Jong & Oud

De doelgroep van Appel & Ei is breed; jong en oud loopt door elkaar heen en vrijwel iedereen vindt die ene schat – of een stapel schatten. De klanten die kleding komen inbrengen, krijgen 40% van de opbrengst. Kleding hangt niet langer dan zes weken in de rekken; daarna gaat het retour naar de inbrenger of desgewenst naar een goed doel.

 

Gooische Brink 63-9, Hilversum
Telefoon: 035-6313864
www.appelenei.nl

25 november 2021

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.