Nieuws, Reizen, Shoppen, Technologie

ANWB-winkel: Hotspot in Hilversum

Heb je de nieuwe ANWB-winkel op de Kerkstraat – hoek Gooische Brink – al gespot? Met recht een geweldige hotspot in ’t Gooi! De ANWB-winkels hebben een nieuwe formule en daar worden we vrolijk van.

 

ANWB (Foto: Bob Awick)

Nieuwe Formule

Jarenlang gingen we naar het Noordse Bosje voor een afritsbroek, het uniseks-windjack en een Autobahnvignet, maar vanaf nu kunnen we daarvoor – en voor nog veel meer – op de nieuwe en ruime locatie bij de ingang van de Gooische Brink terecht. Hier is duidelijk te zien – en te beleven – dat de winkels van ANWB volgens een nieuwe formule opereren.

Van Verzekering tot Fietsendragers

Veel ‘fun’, maar vooral ook volop deskundigheid, blijkt bij nadere beschouwing. Natuurlijk nog steeds verzekeringen en tolbadges, maar het assortiment is vele malen groter. Van reisboeken tot wandelschoenen, van regenjassen tot fietsendragers, van wereldstekker tot fietsnavigatie: wie gaat wandelen, fietsen, reizen of gewoon veel onderweg is, vindt in de ANWB-winkel waarschijnlijk alles wat ie nodig heeft. En wat nodig blijkt, maar waar je misschien niet aan dacht. Gelukkig doen de goed opgeleide medewerkers dat dan.

Sigrid. (Foto: Bob Awick)

23 Lampjes

Marktmanager Sigrid Aretz vertelt: “Als iemand zegt: ‘Ik ga naar de Verenigde Staten’, gaan bij ons meteen minstens 23 lampjes branden. ‘Heeft u daaraan gedacht, weet u dat zus en zo verplicht is, heeft u dat al?’ Of als iemand bijvoorbeeld een routekaart van Engeland koopt, zullen we bij het afrekenen altijd informeren of die persoon ook koplampstickers heeft, die met een rechts rijdende auto verplicht zijn daar.” Het is heerlijk om in de winkel rond te lopen en te neuzen, maar pas wel op, want je krijgt meteen zin. Zin in wandelen, fietsen, kamperen, reizen en vakantie.

Kerkstraat 59-61, Hilversum
www.anwb.nl

25 november 2021

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.