Nieuws, Ondernemen, Tam Tam, Wonen & Lifestyle

All Brows: Hotspot Herenstraat

In ons allereerste nummer stond de Bussumse Spiegelstraat in onze Hotspots-rubriek en dat vierden we in ons vijfentwintigste nummer! Samen met de Herenstraat: twee van de gezelligste winkelstraten in ’t Gooi. Je kunt er je hart ophalen bij de hipste kledingboetiekjes en  gezellige cadeauwinkels, advies krijgen bij de verschillende interieurzaken en terecht bij leuke horeca: je vindt het hier allemaal. We namen een kijkje bij All Brows.

All brows

 

All Brows

Thamar (Foto: Bob Awick)

Epileren en shapen

Dat die twee relatief kleine streepjes in het gezicht zóveel betekenen voor een complete look, wordt pas echt duidelijk als je eenmaal in de stoel bij All Brows hebt gelegen. De sympathieke Thamar Jung is expert als het gaat om wenkbrauwen en kan er uren over vertellen. Maar liever gaat ze meteen aan de slag. Eigenlijk vonden de wenkbrauwen Thamar: ze werkte als schoonheidsspecialiste, maar bleek een natuurtalent op het gebied van het epileren en shapen van wenkbrauwen.

Hot or not

“Er kwam steeds meer vraag naar een gespecialiseerde browbar; iets wat in de grote steden al heel normaal is. Het ligt me goed: het is een precisiewerkje en een uitdaging om alle technieken te beheersen,” vertelt ze. Thamar volgde diverse opleidingen en weet precies wat hot is en wat not, maar, nog belangrijker, ze weet ook hoe het moet.

All Brows

(Foto: Bob Awick)

Uitstraling

Wat ís eigenlijk mode, op dit moment? “Fluffy brows,” zegt ze heel expliciet. Met de door haarzelf ontwikkelde Brow Soap en de momenteel populaire Brow Lamination creëert Thamar deze look ogenschijnlijk moeiteloos – maar het is echt een kunstwerkje. “In ‘t Gooi zijn er veel vrouwen die kiezen voor een natuurlijke look, en ook dat is leuk om te doen. Het eindresultaat moet hoe dan ook zijn dat iemand een open blik krijgt; een mooie uitstraling. Dát is de grootste uitdaging, elke keer.”

 

 

 

Hier vind je mee over All Brows:

Herenstraat 14, Bussum
Telefoon: 06-54972607
www.allbrows.nl
@all.brows

28 december 2021

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.