Agenda, Nieuws, Ondernemen

Zeezeiler Henk ter Velde bij jubilerend Verwoerd Watersport

Op zaterdag 10 juni 2017 bestaat Verwoerd Watersport te Bussum 20 jaar. De zaak is in die twee decennia een prettig begrip geworden in het Gooi, maar ook ver daarbuiten. Voor watersport, zoals de naam al aangeeft, maar ook voor outdoor en wintersport kun je bij Verwoerd terecht. De sympathieke Evert en de vrolijke Danny Verwoerd van de winkel hebben nauwe contacten in de wereld van de watersport. Toch zijn ze er ape-trots op dat ze de legendarische zeezeiler en filosoof Henk de Velde hebben weten te strikken om een bezoek te brengen aan de winkel.

Verwoerd 20 jaar

Henk de Velde

Avonturen van Henk

Henk is vooral bekend van zijn lange solotochten over de oceanen. Hij verbeterde het wereldrecord ‘solo rond de wereld zeilen‘, raakte vermist, botste op een zee-container, werd een paar keer gered door de Russen, overwinterde ooit in Noord-Siberië en vertrok in 2007 voor zijn Never Ending Voyage, maar kwam gelukkig toch weer terug naar Nederland. Danny Verwoerd: “Wij volgen Henk altijd op zijn tochten en zijn een enorme fan van de boeken die hij daarover schreef. We vinden het heel erg leuk dat hij op zaterdag 10 juni langskomt. Hij zal uiteraard ook wel leuke verhalen te vertellen hebben en tips willen geven aan onze klanten.”

Wie een boek van Henk in zijn bezit heeft, kan die ook komen laten signeren. En wie geen boek van Henk in zijn bezit heeft,  kan deze natuurlijk kopen bij een van de boekhandelaren in het Gooi!

7 juni 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.