Kunst, Nieuws, Uitgaan

YOUP in Singer Laren binnen paar dagen uitverkocht

Binnen een paar dagen nadat de supporters van Singer Laren kaarten konden boeken voor het nieuwe theaterseizoen, is de try-out van Youp van ‘t Hek op 13 oktober in het nieuwe theater uitverkocht. De belangstelling is groot.

Youp

Youp & ‘t Gooi

“We hebben van onze supporters de afgelopen dagen veel boekingen ontvangen. Een groot aantal voorstellingen loopt heel hard. Youp hoort natuurlijk bij ‘t Gooi en mede daarom zijn we niet verrast dat zijn voorstelling al zo snel uitverkocht is. Het is uiteraard jammer dat we niet voor alle belangstellenden kaarten hebben, maar we hopen dat onze andere cabaretvoorstellingen een hoop goed maken.” aldus algemeen directeur Evert van Os.

 

Er is meer

Andere cabaretiers die de komende tijd bij Singer Laren optreden zijn:

4 oktober – Dolf Jansen & Louise Korthals

6 oktober – Madelijne Kool

14 november – Veldhuis & Kemper

6 december – Freek de Jonge.

Een volledig overzicht is te vinden op de vernieuwde website van Singer Laren: singerlaren.nl. Ook in het nieuwe magazine van Singer Laren vind je het volledige programma-overzicht. Plus een interview met Youp!

Niet-supporters van Singer Laren kunnen (online) kaarten boeken vanaf 1 juni om 11.00 uur. Dat kan online via www.singerlaren.nl of, van dinsdag t/m vrijdag van 11-17 uur, bij de theaterkassa. Het telefonisch reserveren van kaarten kan tijdens openingsuren op telefoonnummer: 035 – 539 39 33 of per mail: theaterkassa@singerlaren.nl.

18 mei 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.