Agenda, Nieuws

Workshop ‘Hoeden maken’ van Elisabeth Koch

 

hoeden maken

Elisabeth Koch

In haar hometown China is ze ‘wereldberoemd’, de hoedenmaakster Elisabeth Koch. Ze komt er regelmatig op televisie, geeft (TedX-)presentaties en haar waanzinnige hoeden sieren er de covers van Harpers Bazaar, Cosmopolitan, Tatler, ELLE, SELF, Numéro, Madame Figaro, Marie Claire, GQ and vele andere vooraanstaande glossy’s.

hoeden maken

Inclusief Vogue, waarvoor Mario Testino de cover schoot voor de 100th issue, met een design-hoed van Elisabeth.

Koningin Máxima

Elisabeth, half Engels, half Nederlands, blijft in ons land een beetje onder de radar, hoewel Koningin Máxima een selectie van haar hoeden heeft en bijvoorbeeld Kamerlid Marit Maij op Prinsjesdag regelmatig een hoed van haar draagt.

Europese versie

Beijing, waar Elisabeth met haar gezin inmiddels tien jaar woont, is ver weg, maar gelukkig komt ze zo nu en dan naar Nederland en dan geeft ze hier een ‘Europese’ versie van haar razend populaire workshops. Inclusief een high tea met lekkere hapjes.

workshop hoeden

We treffen het, want ook in het Gooi wordt er een workshop georganiseerd: aanstaande zondag van 14 tot 17 uur op de Vliegweg in Blaricum. Je gaat in elk geval met een hoed én hoedendoos naar huis. Kosten: € 75,- per persoon. Mail snel om je op te geven, want er zijn nog maar enkele plekken: contact@elisabethkoch.net. Op 3 augustus is er nog een workshop in Wassenaar.

Hier zie je een filmpje van Elisabeth en hier vind je haar website.

 

 

 

 

11 juli 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.