Nieuws, Shoppen, Wonen & Lifestyle

Wolterinck Christmas Pop-Up Store

Wolterinck Store viert dit jaar hun 35-jarige jubileum en dat moet natuurlijk speciaal gevierd worden! Tot 31 december 2021 wordt de winkel in Laren compleet omgetoverd tot Christmas Pop-Up Store.

 

Wolterinck Christmas

Wolterinck Christmas Pop-Up Store.

Terug naar het begin van Wolterinck

Samen met het team, transformeren Anja en Marcel Wolterinck de Wolterinck Store in hartje Laren om tot een waar kerstspektakel. Net als in het begin, draait het in de winkel volledig om bloemsierkunst en styling. De stijlkamers zijn sfeervol ingericht en gedecoreerd met unieke kerstornamenten om inspiratie op te doen voor thuis. Daarnaast kan je in de Christmas Pop-Up Store prachtige en originele kerstcadeaus scoren voor vrienden en familie. Wolterinck werkt samen met Koek & Chocolade, waarvan de lekker producten ook tijdens deze periode te verkrijgen zijn. Het is dus zeker een bezoek waard!

Wolterinck Christmas

Wolterinck Christmas Pop-Up Store.

 

 

 

 

 

Handig om te weten over de Christmas Pop-Up Store:

t/m 31 december 2021

Het adres is Zevenend 33e, Laren.
Geopend van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Meer info over Wolterinck vind je op hun sociale media: InstagramFacebook.
En op hun eigen website: www.wolterinck.com 

24 november 2021

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.