Agenda, Food & Drinks, Nieuws

Winterproeverij: “Proeven voor de winter en inspiratie voor de feestdagen!”

De Gouden Ton houdt zaterdag 29 oktober een winterproeverij. Voor bezoekers van de wijnkoperij betekent dat wijn proeven én een barbecue.

Wijn De Gouden Ton winterproeverij

Foto: pixabay.com

Het is niet voor de eerste keer dat er bij De Gouden Ton een winterproeverij wordt gehouden. Wat het speciaal maakt, is dat er nu ook wordt gebarbecued. “Barbecuen in de winter is een trend geworden en ook wij hebben een Black Bastard waarmee een chef heerlijk spijzen gaat maken bij de nieuwe wijnen die we introduceren”, vertelt eigenaar Jeroen Blom.

De winterproeverij is er om nieuwe wijnen te introduceren bij (potentiële) klanten, maar ook om advies te geven aan mensen. “Dat doen we natuurlijk op het gebied van wijn, maar kok Bjorn geeft met zijn schat aan culinaire ervaring ook advies over barbecuen. Veel mensen denken dat ze dat ‘wel even doen’, maar zo makkelijk is het niet. En bij een lekker glas wijn past ook een goed stuk vlees”, aldus Blom.

Iedereen is zaterdag welkom volgens Blom, maar hij hoopt dat het niet té druk wordt. “We geven iedereen een-op-een advies en nemen graag de tijd voor mensen. We leveren graag maatwerk. Als er, net als vorig jaar, een stuk of vijftig, zestig mensen komen, dan zou dat prima zijn.”

De winterproeverij duurt van 14.00 uur tot 19.00 uur en is gratis toegankelijk. Als je komt, dan hoef je alleen even een mailtje te sturen naar laren@degoudenton.nl.

27 oktober 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.