Agenda, Kinderen, Nieuws, Uitgaan

Het is weer zover: Winter Village Laren 2017

Winter Village Laren

 

Nog even en we kunnen weer:  dan is Winter Village Laren 2017 officieel geopend. Een bijzonder moment, want het is voor het 10e jaar dat De Brink in Laren is omgetoverd tot een winters evenement. Tien jaar geleden startte het letterlijk aan de keukentafel, onder leiding van drie Larense dames: Carry Fransen, Sandra Bakker en Alexandra van Doorne. Omdat het natuurijs al een aantal jaren op zich liet wachten, wilden zij toch hun kinderen de kans van het leren schaatsen niet ontnemen. Schaatsen is nu eenmaal een onderdeel van de Nederlandse cultuur en dat mocht niet verloren gaan, vonden de dames.

Vrijwilligers

Het idee dat ontstond aan de keukentafel is nu uitgegroeid tot een groot succes. Het mooiste aan het concept is dat er al tien jaar lang ongelofelijk veel vrijwilligers klaarstaan om Winter Village Laren mogelijk te maken. Vol passie helpen zij ieder jaar weer mee. Zodat iedereen, van jong tot oud, volop kan genieten van deze oer-Hollandse activiteit.

Winter Village Laren Danny

Opening

Vanmiddag, zondag 26 november om 13.00 uur, gaat Winter Village Laren officieel open. Het wordt zoals vanouds weer een gezellig winters feestje met veel leuke optredens. Om 14.00 uur geeft Patrick Willemse het startsein, vervolgens zal Danny Froger het muzikale entertainment overnemen. Tot slot is er om 16.00 uur nog een optreden van Vinchenzo.

Kerstmarkt

Extra gezellig wordt het met de Kerstmarkt van vrijdag 8 tot en met zondag 10 december. Er zijn mooie kramen en er hangt een sprookjesachtige sfeer met veel lichtjes. Onder het genot van winterse lekkernijen, zoals warme chocolademelk, broodjes warme bal of poffertjes, kun je hier terecht voor unieke kerstcadeaus en de meest uiteenlopende luxe kerstartikelen. De openingstijden zijn op vrijdag van 12:00 tot 22:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 19:00 uur en op zondag van 12:00 tot 18:00 uur.

Leuke activiteiten

Deze 10e editie in Laren belooft, net als de vorige edities, één en al gezelligheid. Heerlijk genieten van alle winterse lekkernijen in het restaurant of een heerlijke borrel aan de buitenbar. Ook dit jaar zijn er weer leuke activiteiten rondom de ijsbaan te beleven en uiteraard wordt er ook iets extra’s gedaan voor dit speciale jaar. Kortom; mutsen op, sjaals om, handschoenen aan en kom genieten bij Winter Village Laren.

Meer informatie

Uiteraard heeft Winter Village Laren nog veel meer op de agenda staan. Kijk voor alle informatie op www.wintervillagelaren.nl of volg het evenement op social media!

 

26 november 2017

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.