Agenda, Food & Drinks

Wine, Art & Jazz Festival Soestdijk 5 t/m 8 mei 2016

Gedurende het Hemelvaartweekend wordt de prachtige tuin van Paleis Soestdijk omgetoverd tot het WINE, ART & JAZZ FESTIVAL!
Wine2
Geniet van live optredens van onder andere Deborah Carter, Sanna van Vliet, Frank Montis & band en de fresh sounds van Sublime FM. Op het ‘Wijnplein’ kun je terecht voor heerlijke wijnen uit de oude en nieuwe wereld. Combineer dit met verrassende gerechtjes en hapjes die worden aangeboden bij verschillende foodtrucks die in het park staan.

Kinderen kunnen onder begeleiding hun creativiteit kwijt in een tipi tent en een speurtocht doen langs de kunstwerken in de tuin! Het perfecte Moederdag cadeau!

Early birds boeken met korting via: www.wineartjazz.nl

1 mei 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.