Agenda, Nieuws

Win tickets voor Gooiland!

Hebben jullie het artikel over het Hilversumse Gooiland gelezen in Gooische Tam Tam Magazine? Vanaf september 2016 kunnen we in Gooiland eindelijk weer terecht voor een groot aantal geweldige voorstellingen. Jon van Eerd, Ali B, Tineke Schouten, Niels Geusebroek, Van Dik Hout: het zijn niet de minsten die het komende theaterseizoen hun opwachting zullen maken in Hilversum. Kijk voor alle voorstellingen op www.schouwburggooiland.nl.

Gooiland - vernieuwing sept.2015 (foto: Tycho Müller | Tycho's Eye Photography)

(foto: Tycho Müller | Tycho’s Eye Photography)

 

Op 19 september gaat het theaterseizoen feestelijk van start, met optredens van onder meer Niels Geusebroek en Jon van Eerd, een borrel en nog meer verrassingen. Tickets kosten € 19,50 (inclusief hapjes en drankjes) en zijn te bestellen op de website van Gooiland. Lezers van Gooische Tam Tam maken kans op het winnen van 2 kaartjes voor deze voorstelling. Kijk in Gooische Tam Tam Magazine op pagina 34 en doe mee voor 31 juli!

20 juli 2016

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.