Agenda, Food & Drinks, Nieuws

Wijnproeverij bij Restaurant Vlaar

Naar aanleiding van de nieuwe wijnkaart organiseert Restaurant Vlaar in ‘s-Graveland in samenwerking met Bussumsche Wijnkoopery een bijzondere wijnproeverij. Deze vindt plaats op donderdag 13 oktober aanstaande vanaf 17 tot 20 uur in de wijninspiratiekamer.vlaar-wijnproeverij-okt-2016
Gratis entreevoucher voor Facebook vrienden
Tijdens deze wijnproeverij kunt u een aantal prachtige nieuwe wijnen van de kaart proeven, maar ook heerlijke herfst- en wildwijnen. Daarnaast serveert Vlaar gedurende de proeverij een aantal fijne bites. Toegang: € 15 per persoon. Facebookvrienden van Restaurant Vlaar kunnen kosteloos entreevouchers t.w.v. € 15 aanvragen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de wijnproeverij te combineren met een diner in het restaurant. Speciaal voor deze avond is er een bijpassend wijnarrangement samengesteld. Lees meer op de Facebookpagina van Vlaar.

12 oktober 2016

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.