Agenda, Food & Drinks, Nieuws

Wijnfestival Druif in Hilversum

Na het grote succes van vorig jaar krijgt het een vervolg: morgen wordt de tweede editie van het Wijnfestival Druif gehouden. Dat betekent dat je in een gezellige ambiance heerlijke wijn kunt ervaren, want zoals de naam al doet vermoeden: de (wijn)druif staat centraal!

Pinot Grigio

Dit jaar is op Wijnfestival Druif speciale aandacht voor de ‘Druif van het Jaar’: de Pinot Grigio. Dit druivenras, in Frankrijk Pinot Gris geheten, heeft na de Tweede Wereldoorlog furore gemaakt in Italië en is nog steeds heel populair. Hoewel het druivenras dus hetzelfde is, is de smaak totaal anders. Dat heeft weer met de herkomst te maken! De wijnexperts op Wijnfestival Druif vertellen er graag meer over. De deelnemers zijn Mijn Hemel wijnkoperij, Il DiVino Wijnen – Wijnwinkel, Land & Boschzigt, Vinique Wijnkoperij, Wijnbar Vintage Hilversum zorgen voor spannende en smaakvolle wijnen.

Wijnfestival Druif

Wijn en hapjes

Er is niet alleen wijn, je kunt ook zalige hapjes verwachten bij Wijnfestival Druif. Food: Fish (Foodhall MOUT), Foodtruck Cuban O’s, Pitas & Pies Echte Liefde kaas en delicatessen en Oldenhof verzorgen bijpassende lekkernijen. Dat kan niet anders dan een groot feest worden! Het festival wordt gehouden op zondag 1 september 2019 van 12 tot 19 uur op het Marktplein naast Foodhall Mout.

Tickets

31 augustus 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.