Food & Drinks, Shoppen

Wexxs Wijnen in Blaricum

Er zijn van die besloten clubs waar iedereen wel bij wil horen. Wexxs was zo’n club en we zijn maar wat blij dat het een winkel werd – Wexxs Wijnen – waar we allemaal welkom zijn. Hier waant elke wijnliefhebber zich in luilekkerland. Overal staan kistjes met mooie schatten erop en erin en, verzekert vinoloog Ronald Modderkolk ons, die gaan echt niet allemaal voor de hoofdprijs de deur uit. Natuurlijk, je kunt er heus een prachtige barolo, brunello, bourgogne of bordeaux krijgen voor bedragen boven de €100,-, maar er zijn evengoed zeer fijne flessen van onder een tientje te koop.

Wexxs is aangesloten bij de Wijnkring, een samenwerkingsverband van zelfstandige wijnhandelaren die zich onderscheiden met een kwalitatief hoogstaand assortiment wijnen. Veel van de bijzondere wijnhuizen die je bij Wexxs vindt, kom je elders in het Gooi niet tegen. Zoals het Argentijnse Salentein, waarvan de wijn ook werd geschonken tijdens de bruiloft van het koninklijk paar. Bij Wexxs kun je heerlijk struinen en vondsten doen. Als je daar geen tijd voor hebt, is Ronald je man. Hij heeft er goede kijk op en ziet het als een sport om wijnen te ontdekken die echt bij je passen. Desgewenst kan hij ook nog helpen met het opbouwen of reorganiseren van je wijncollectie. Ben je klant bij hem, wees dan niet verbaasd als je opeens een mailtje, appje of telefoontje krijgt. “Ik heb nú iets gevonden, dat is écht iets voor jou.”

Wexxs Wijnen, Torenlaan 2a, Blaricum. Telefoon: 035-5313224.
www.wexxs.nl

14 november 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.