Agenda, Kunst

Wereld Muziek Festival het Gooi 2017

Wereld Muziek FestivalOp zaterdag 2 september wordt de tweede editie van het Wereld Muziek Festival het Gooi georganiseerd. Dit festival vindt plaats in De Broedplaats Gooise Meren in Bussum. Het Wereld Muziek Festival is opgezet om lokaal nationaal en internationaal talent letterlijk een podium te geven en om inwoners uit het Gooi samen te brengen. Door middel van zang, muziek, optredens, lekkere hapjes, drinken en gezelligheid kunnen er allerlei culturen worden ontdekt.

Wereld Muziek Festival Tijdens het festival, dat duurt van 17 tot 23 uur, gaat de bezoeker op wereldreis. Aan het begin van de avond zijn er optredens van diverse artiesten van over de gehele wereld. Je kunt genieten van Franse chansons tot goede beats van DJ Sandstorm, er is van alles wat. Voor vriendelijke prijzen zijn er ook heerlijke hapjes te koop, uit bijvoorbeeld Syrie en Indonesie.

Als je houd van dansen, internationale muziek, lekker eten en gezelligheid, is het Wereld Muziek Festival the place to be. Er is geen voorverkoop en het plein kan maximaal 300 mensen herbergen, hierdoor geldt: kom vroeg want vol is vol. Tussen 17.00 en 19.00 is de entree slechts 5 euro daarna van 19.00 tot 23.00 uur 7 euro, beide prijzen zijn inclusief een drankje. Kinderen zijn gratis. Bij slecht weer worden er tenten opgezet, dus het feest gaat sowieso door.

De Broedplaats Gooise Meren vind je in de oude Michiel de Ruyterschool (ook bekend als Elk Gooisch Matras komt van pas), Piet Heinlaan 24/hoek de Ruyterlaan te Bussum

Meer informatie is te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/wereldmuziekfestival/ en op: https://www.facebook.com/events/449436888767482/

 

1 september 2017

Door

Redactie


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.