Agenda, Nieuws

Dit weekeinde: Atelierroute Huizen

De Huizense Atelierroute bestaat in 2016 twintig jaar en dat betekent een druk kunstweekeinde. 8 en 9 oktober tonen bijna vijftig artiesten hun werk.

Atelierroute Huizen 2016 20 jaar

Foto: Promotie Atelierroute Huizen

Om precies te zijn 47 kunstenaars openen de deuren van hun atelier, hun werkplaats of expositieruimte wagenwijd. Schilders, tekenaars, keramisten, beeldhouwers, fotografen en edelsmeden laten je dan kennismaken met hun nieuwste werk.

Zaterdag én zondag begint de atelierroute om 11.00 uur en de kunstenaars sluiten de deuren weer om 17.00 uur. In alle ateliers is kunst te koop en je vindt er informatie over cursussen en workshops die de kunstenaars geven.

Meer informatie over de Atelierroute Huizen vind je op de website van het evenement.

3 oktober 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.