Nieuws, Ondernemen

Voetbalclub BFC schenkt kleding aan Syrische vluchtelingen

De Bussumse voetbalclub BFC heeft voetbalkleding en -schoenen geschonken aan Syrische vluchtelingen die in het voormalige asielzoekerscentrum Crailo verblijven.
DSC04572Op de foto: De Syrische vluchtelingen, geflankeerd door Machiel Middelburg van FC Zondag (geheel links zittend) en BFC-bestuurslid Alex Kroes (geheel rechts staand)

Het initiatief voor deze actie is genomen door het veteranenteam FC Zondag van BFC dat elke zondag op sportpark Meerweg in Bussum een balletje trapt. FC Zondag heeft de Syrische vluchtelingen benaderd om op zondagochtend met hen te komen voetballen. Zeven voetballers uit Syrië maakten van deze uitnodiging graag gebruik. Na hun wedstrijd kregen ze een tas met voetbalshirts en voetbalschoenen overhandigd.

7 maart 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.