Food & Drinks, Nieuws

Vlaar Festival deze week van start

Gastronomisch 4-gangen menu voor € 29,50
Restaurant Vlaar in ’s-Graveland naast Hilversum organiseert weer haar eigen culinaire week tijdens de Nationale Restaurant Week van vrijdag 25 augustus tot en met zondag 4 september. Tijdens dit culinaire evenement, inmiddels een 2-jaarlijkse traditie, is iedereen van harte welkom om te komen genieten van een gastronomisch viergangen chef’s menu voor slechts € 29,50 voor zowel lunch als diner. Tijdens deze editie kun je meer gangen bestellen voor een extra prijs van slechts € 5 per gang. Je kunt dus van een compleet 6-gangen menu genieten voor slechts € 39,50.
DSC_3013-1
Vlaar Festival menu
De witte brigade onder leiding van chef Danny Rijs heeft een prachtig menu samengesteld voor het Vlaar Festival. Indien er sprake is van dieetwensen of allergieën kan dit vooraf bij de reservering worden aangegeven dan houdt de keuken hier rekening mee. Tijdens weekenddagen (vrijdag, zaterdag en zondag) wordt alleen het Vlaar Festival menu geserveerd. Het Vlaar Festival menu is terug te vinden op de website van het ’s-Gravelandse restaurant.
DSC_3038
Alles huisgemaakt
De kookstijl van Vlaar kenmerkt zich als fris, puur, vers en creatief. Restaurant Vlaar behoort inmiddels tot de top 500 van Nederland en wordt genoemd in alle toonaangevende culinaire gidsen zoals het magazine Lekker en GaultMillau. Het jonge keukenteam kookt met het seizoen mee en werkt met dagverse ingrediënten. Alles is huisgemaakt. De menukaart verandert dan ook regelmatig.

Surprise menu: culinair feestje
Sinds begin dit jaar wordt voor zowel lunch als diner een dagelijks wisselend surprise menu aangeboden van twee- tot zesgangen.  Daarnaast serveert Vlaar een lunchmenu van twee- of driegangen. Deze menu’s worden dagelijks samengesteld en zijn gebaseerd op verse seizoen producten. De gastvrije bediening schenkt naar wens bijpassende wijnen bij de verschillende gangen.
DSC_3128
Iets te vieren?
Het koetshuis, dat is ingericht als exclusieve wijninspiratiekamer, wordt gebruikt voor privé bijeenkomsten zoals verjaardag diners, vergaderingen, presentaties, private dining of brainstormsessies.

Reserveer snel
Reserveren kan via www.restaurantvlaar.nl/reserveren of tel. 035-6561661. Heeft u vegetarische of dieetwensen? Geef dit dan aan ons door bij uw reservering.

 

Restaurant Vlaar; Noordereinde 129 – 1243 JL ’s-Graveland; Tel. 035- 656 1661; www.restaurantvlaar.nl

22 augustus 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.