Food & Drinks

VLAAR Festival dit weekend van start

Dit weekend gaat het Vlaar Festival in ’s-Graveland van start! Tot en met zondag 3 september kun je tijdens lunch en diner voor een toegankelijke prijs genieten van een gastronomisch 4-gangen menu voor slechts € 29,50. Het keukenteam onder leiding van Danny Rijs kookt op een creatieve en vernieuwende manier frisse, pure en verse gerechten. Er wordt met de seizoenen meegekookt en alles is huisgemaakt. Check het menu hier.

Proef bij het VLAAR Festival

Er zijn meer gangen te bestellen voor een extra prijs van slechts € 5 per gang. Hiermee kun je het Vlaar Festival menu uitbreiden tot een compleet 6-gangen menu voor slechts € 39,50. Sommelier Jocelyn Muller heeft een prachtig bijpassend wijnarrangement samengesteld voor een totale wining & dining beleving. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met vegetarische of dieetwensen die vooraf kunnen worden doorgegeven bij de reservering.

Nieuwe Tasting Room aan het water

Neem tijdens je bezoek ook een kijkje in de recent gelanceerde Tasting Room; een nieuwe exclusieve privéruimte aan het water die is voorzien van een moderne kookunit. Deze is geschikt voor groepen tot 16 personen voor zakelijke bijeenkomsten, private dining, vergaderingen, trainingen of live cooking met een privéchef. Kijk hier voor de diverse arrangementen. Het restaurant is recent gerestyled met een modern, stijlvol en comfortabel terras en interieur.

GaultMillau 

Restaurant Vlaar staat voor warm, stoer, vers en stijlvol. Lekker uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Het Gooische restaurant behoort tot de top 500 van Nederland en is bekroond met 12 GaultMillau punten. De gastvrije brigade staat zeven dagen per week voor je klaar voor lunch, diner, vergaderen en private dining. Restaurant Vlaar ligt in het idyllische ’s-Graveland bij Hilversum. Deze prachtige locatie centraal in het Gooi biedt veel en gratis parkeergelegenheid voor de deur, een tweetal privé ruimtes voor private dining of vergaderen en een groot terras in een geweldige omgeving.

Reserveer snel

Reserveren kan online via www.restaurantvlaar.nl/reserveren of via tel. 035 – 656 1661. Tijdens het Vlaar Festival serveren wij tijdens weekenddagen (vrijdag, zaterdag en zondag) alleen het Vlaar Festival menu. Op doordeweekse dagen kunt u ook à la carte eten. Heeft u vegetarische of dieetwensen? Geef dit dan aan ons door bij uw reservering. Restaurant Vlaar is zeven dagen per week geopend voor lunch, diner, vergaderen en private dining.

Restaurant Vlaar, Noordereinde 129 in ’s-Graveland, tel. 035-6561661, www.restaurantvlaar.nl

26 augustus 2017

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.