Agenda, Nieuws

Vierde editie Filmfestival Hilversum

Het Filmfestival Hilversum is al weer toe aan zijn vierde editie. Van 5 tot en met 9 oktober zijn er meer dan 25 voorpremières te bewonderen in het Filmtheater in de Mediastad.

Bioscoop Filmtheater Filmfestival Hilversum

Foto: pixabay.com

Burgemeester van Hilversum Pieter Broertjes opent woensdag 5 oktober om 19.30 uur officieel het Filmfestival. Vervolgens is Toni Erdmann (geprezen op het filmfestival van Cannes), de allereerste film van het festival, te zien.

In de loop van de week worden er meer dan 25 films vertoond in het filmtheater. Ook komen er regisseurs van enkele van de films spreken, zijn er film & literatuur avonden, is er qua films aan de kinderen gedacht en draaien er meerdere muziekfilms, zoals de nieuwe biografie van Miles Davis.

Kaartjes voor de openingsavond zijn 12,50 euro (inclusief een glaasje prosecco en hapjes). Ook Cineville pashouders kunnen met hun pas naar deze en alle andere films van Filmfestival Hilversum.

Meer informatie vind je op de website van Filmtheater Hilversum.

1 oktober 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.