Nieuws, Ondernemen, Shoppen

Van Mossel in Laren is Groenteman met Ster

Van Mossel in Laren is Groenteman met SterApetrots zijn ze bij de groentespeciaalzaak Van Mossel op de Rijt 10 in Laren. Tijdens de verkiezing ‘Groenteman met Ster’ behaalde de winkel maar liefst twee sterren. Van Mossel is al meer dan 25 jaar in het hartje van Laren gevestigd.

Maar liefst twee sterren

Van Mossel in Laren is Groenteman met SterDe titel ‘Groenteman met Ster’ wordt door een onafhankelijke jury – professionals uit het vak – uitgereikt. Het gaat dan om ambachtelijke groente- en fruit speciaalzaken die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid. Tijdens de verkiezing 2017 vielen één, twee of drie sterren te bemachtigen. Van Mossel Groenten en Fruit behaalde twee sterren. De winkel werd beoordeeld met een hoge 8,7 door de kritische vakjury.

Kant-en-klaar

Onlangs werd de winkel in een fris nieuw jasje gestoken. In de speciaalzaak kun je alles vinden op het gebied van groente, fruit en primeurs. Dagelijks is er bovendien een groot aanbod van diverse soorten paddenstoelen en exotisch fruit. Ook staat Van Mossel bekend om de geweldige fruitmanden die ze maken. Wie geen zin heeft om te koken, kan in de winkel terecht voor de kant-en-klare maaltijden of een van de heerlijke soepen uit eigen keuken: dagvers, lekker, makkelijk en vooral gezond.

 

Groenteman Van Mossel: toegankelijk

Van Mossel in Laren is Groenteman met Ster“We willen voor elke inwoner in Laren toegankelijk zijn, ook als het om prijs gaat”, vertellen de enthousiaste Marco en Ceyenne van Eeden. “Daarom hebben wij bijvoorbeeld elke woensdag Stamppotdag: 99 cent per 100 gram, op donderdag rauwkostdag: 99 cent per 100 gram en op vrijdag soependag: bij aankoop van 1 liter soep, krijg je de tweede 750 ml. voor de halve prijs!” Het ondernemersechtpaar hoopt op die manier laagdrempelig te zijn voor iedereen. “Zo kan iedereen binnen stappen om ons assortiment te bekijken, en eventueel te proeven.”

 

12 oktober 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.