Nieuws, Shoppen

UNIEKE SAMPLE SALE MET VELE MATEN

Twee keer per jaar houdt shopaholic@home een sale om weer van te watertanden. Mooie kwaliteiten en hoogwaardige merken worden verkocht voor inkoopprijzen of tegen sterk gereduceerde prijzen. Het zijn de sample sales waarover je later hoort van je vriendinnen en denkt: waarom was ik daar niet? Gelukkig hebben we het bij Gooische Tam Tam ook deze keer van te voren weten te ontdekken, dus kan ook jij je slag slaan.

Hier vind je nieuwe wintercollectie bij elkaar voor een prachtig budget. Bij deze sample sale vind je onder meer prachtige merken uit bijvoorbeeld Italië, USA en Frankrijk. Het bijzondere is de diversiteit in maten. Nou eens niet een sale met alleen maat 36, want hier kun je terecht voor de maten small tot XL. Zolang het er hangt natuurlijk.

De showroom van Shopaholic&home is open op de volgende dagen:
Woensdag  5 september  van 10.00-18.00
Donderdag  6 september van 10.00-18.00
Vrijdag 7 september van 10.00-21.00
Zaterdag 8 september 10.00-16.00

Het adres: Wakkeredijk 250, Je moet de Eikenlaan in en daar kun je direct links of rechts op het gras parkeren, buiten de poort!!
A1, Afslag 10  Soest – Baarn, even de wakkeredijk op en direct links de Eikenlaan in.

Van harte welkom!

29 augustus 2018

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.