Agenda, Food & Drinks, Nieuws, Uitgaan

Taste of Amsterdam

Op 1, 2 en 3 juni 2018 wordt voor de tiende keer Taste of Amsterdam georganiseerd. Het evenement vindt plaats in het Amstelpark in Amsterdam. Volop reden om het reservaat voor even te verlaten. Het jubileumnummer belooft een mooi eetspektakel te worden. ‘Net als een goede wijn, wordt Taste over de jaren alleen maar lekkerder’, belooft de organisatie.

Vertrouwde namen

Op Taste of Amsterdam kun je niet bij één, maar bij meer dan twintig van de beste en leukste restaurants uit Amsterdam en omgeving komen proeven. Dit jaar zetten nieuwe culinaire gezichten en vertrouwde namen hun pannen op het vuur voor het verjaardagsfeestje van Taste of Amsterdam. Trouwe Taste-vedetten zoals restaurant Blauw en chef Peter Lute, die al tien jaar onderdeel van het festival zijn zijn natuurlijk bij dit jubileumnummer ook aanwezig. Overigens komt Peter Lute niet alleen met De Kruidfabriek by LUTE, maar kun je ook proeven bij ARC. by LUTE en evenement concept Soundbites by LUTE.

Nieuwkomers

Het evenement biedt ook diverse nieuwkomers. Sommige restaurants zijn net open, of zelfs nog helemaal niet. Enkele voorbeelden: The Dirty Chicken Club, SOIL of Amsterdam, Jordy’s Keuken en Mr.Crab. Verder zorgt restaurant ACE Amsterdam voor de ontdekking van nieuwe smaken en een flinke dosis creativiteit. Behalve de vele restaurants, zijn er ook workshops, demonstraties en diverse tastings. En er is een markt met ambachtelijke en innovatieve producten. www.tasteofamsterdam.com

22 mei 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.