Nieuws, Shoppen

State of Art: a statement of style

afbeelding_state-of-art

Comfortabel | Klassiek | Modern | Sportief | Mannen

De geschiedenis van State of Art gaat terug tot aan 1936, toen de Albert Westerman Sr. met zijn zus een breiatelier opende. Het merk State of Art werd opgericht in 1987 door Albert Westerman Jr. Sinds dat moment zijn het modemerk en klassieke sportauto’s onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Jaarlijks ontwikkelt State of Art acht collecties kleding voor mensen met een actieve lifestyle. De passie voor stijlvolle modern-classicskleding in combinatie met de klassieke autosport valt al jaren in de smaak en de liefde voor klassiekers zit in de genen van het merk verankerd. Met sportieve, eigentijdse en comfortabele mode blijft State of Art ook de vele komende jaren nog ‘a statement of style’.

Profiteer nu van de State of Art Winterdeal
Zoals u inmiddels van State of Art gewend bent, hebben zij ook dit seizoen weer een fantastische Winterdeal voor u!

Pullover of Vest + Shirt van € 189,90 voor € 129,90
Het styling team van State of Art heeft er voor gezorgd dat de Winterdeal-items helemaal up-to-date zijn volgens de laatste trends. De pullovers en vesten zijn uitgevoerd in een mooie en comfortabele mouliné kwaliteit. Daarnaast beschikken de overhemden over mooie en hoogwaardige prints. Natuurlijk zijn de artikelen zo op elkaar afgestemd dat u ze perfect kunt combineren.

Kies uw favoriete Winterdeal-items en profiteer van deze set aanbieding.

U bent van harte welkom bij State of Art, de medewerkers staan voor u klaar en voorzien u desgewenst van vakkundig advies. Dit alles onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

 

 

26 oktober 2016

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.