Nieuws, Wonen & Lifestyle

Stadskantoor Naarden-Vesting wordt Het Hart van Naarden

Nu de gemeenteraad van Gooise Meren weer is verhuisd naar het gemeentehuis in Bussum, is het stadskantoor in het hart van Naarden-Vesting leeg. Wat gaat er gebeuren? Op deze plek zal een aantal woningen worden gerealiseerd in de typische stijl van de Vesting. Er komen appartementen, penthouses en stadsvilla’s, variërend in oppervlakte, compleet met inpandige parkeerplaatsen.

Hart van Naarden

Historie en toekomst

De locatie waar dit project, onder de naam ‘Het Hart van Naarden’ zal worden gerealiseerd, midden tussen historische woonhuizen met karakteristieke gevels, vraagt om een bouw die recht doet aan de omgeving. Maar die ook voldoet aan toekomstige eisen van duurzaamheid en energiezuinigheid. Het project Het Hart van Naarden kenmerkt zich dan ook door de gezonde balans tussen historisch en modern. Een aantal oorspronkelijke elementen wordt in hun waarde gelaten; de entree, die toegang geeft tot de appartementen, blijft gesierd met de reliëfletters STADSKANTOOR en ook het kunstwerk van Eppo Doeve behoudt hier zijn plek. De binnentuin wordt heringericht tot openbaar toegankelijke tuin.

Meer informatie: www.hethartvannaarden.nl

14 april 2018

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.