Agenda, Food & Drinks, Nieuws

Spring’s in the air, dansfeest om de lente te vieren

14 april as, Spring’s in the air, het dansfeest om de lente te vieren! De beproefde locatie Naarderbos is plaats van handelen.

Waarom? “
Het is zo ontstaan omdat we (40+ ers;-) zin hebben om lekker te dansen; er is niet veel aanbod in het Gooi, dus hebben we zelf de stoute dansschoenen aangedaan”, aldus de organisatie. Een heel goed idee, lijkt ons…

Muziek, met ‘De Dames Draaien’, female dj’s, musici en vocalisten. De dames zijn uniek, origineel en verfrissend, kortom een vette act: ‘girls on fire’.

Kaartjes € 15,- incl. bitterballen en coole DJ. Kaarten nu al in de voorverkoop via springdansfeest@gmail.com of bij deze 3 verkooppunten: Sauter te Bussum, Café noir te Huizen en Oude Tol te Naarden Vesting.

Locatie: Golfclub Naarderbos.

28 maart 2017

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.