Gezondheid, Nieuws

Get in Shape bij JES in Laren

Er zijn twee belangrijke zaken aan de orde bij JES in Laren. Ten eerste hebben de trainers hier ‘het oog’. Dat klinkt eng, maar dat is juist goed: ze zien namelijk vrij snel ‘waar het fout gaat’. Eigenaar Rick is gefascineerd door de beweging en houdingen van het lichaam en brengt dat ook over op zijn team, vandaar.

Verleiden tot bewegen

Het fijne is: bij JES zien niet alleen waar het fout gaat, ze weten ook hoe je dat kunt verbeteren. Dat is dus één. Het tweede is: bij JES weten ze je te verleiden tot bewegen. Geen idee hoe ze dat doen, maar zelfs ík hing hier opeens in de ringen, en dat zegt wat. “Het is onze missie om alle klanten gezond en gelukkig oud te laten worden”, zegt Gerdine, de rechterhand van Rick. Er werken elf trainers bij JES, allemaal in vaste dienst. Elke klant heeft een eigen mentor-trainer. Eén met zo’n professioneel oog dus.

Een echte school

Als je het pad op loopt, zien ze bij JES al hoe de vlag erbij hangt en daar stemmen ze de training op af, ook zo fijn. Dit is een sportschool met een belangrijke nadruk op ‘school’: je leert hier niet alleen over beweging, maar ook over voeding, rust en balans. Je kunt er trainen wanneer je wilt, want ze zijn 364 dagen per jaar open. Waar het hun gastvrijheid betreft leggen ze de lat hoog, dus je krijgt hier een vijfsterrenbehandeling. Parkeren kan voor de deur, en die deur wordt zelfs voor je open gehouden. Welkom bij de JES Community!

 

JES Laren, Jordaan 10b, Laren. Telefoon: 035-5384488 www.jeslaren.nl

6 juli 2019

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.